Füzér weblapja

Koronaőr Vendégház

Kovács Jenő
Falusi vendégfogadója
3996 Füzér, Dózsa György út 2/a
Telefon: 47/340-020
Mobil: 06/30-402-8701
www.koronaor.hu


Az eredeti formájában felújítot parasztházban a modern kor igényeinek megfelelő kényelem várja a Zempléni-hegység e gyönyörü tájára látogatókat. Szobáiban otthonosan érezheti magát, aki a falu és a környező természeti táj nyugalmára vágyik.


Érdemes hazánknak e távoli, szép vidékét újra meg újra felkeresi.

 
A koronaőr VendégházA falu központjában, a műemlék jellegű katolikus templom szomszédságában, az autóbusz megálló közvetlen közelében található. Udvarában parkolási lehetoséget biztosítunk az autóval érkező vendégeink számára.A vendégház három szobája várja a megpihenni vágyókat. Ezek közül kettő négyágyas, amelyekhez zuhanyzós mosdóhelyiség tartozik. A harmadik szoba ötágyas, és egy sarokkádas fürdőszoba nyílik belole. A szobákban színes teleíziós áll az üdülők rendelkezésére.


Az épületben külön bejáratú, hangulatosan berendezett kitűnoen felszerelt konyha (edények, tányérok, poharak, evoeszközök) áll azoknak a rendelkezésére, akik önellátással kívánják étkezésüket megoldani. Igény esetén elozetes megrendelés alapján a vendégház étkezését is biztosít teljes, illetve félpanziós ellátásra egyaránt van lehetoség.

Vendégeinknek készséggel szolgálunk felvilágosítással, javaslatokkal akár autós, gyalogos vagy kerékpáros túrák szervezéséhez.

A tornácról jól látszanak a füzéri vár romjai. A hagyomány szerint Perényi Péter, a szent korona ore a vár kápolnájában rejtette el rövid idore a magyar királyi koronát. Ennek emlékét idézi vendégházunk elnevezése is.


Szeretettel hívjuk és várjuk a falusi turizmus barátait.


Kedves üdülni vágyó vendégeink!!!

A Koronaor Vendégház várhatóan 2003. márciustól új szolgáltatással bovül. Készülo 30 fos éttermünk alkalmassá válik arra, hogy az eddigi kisebb csoportok után a jelentkezo nagyobb étkezési igényeket is kényelmes körülmények között kielégítése.

Házias ételek várjuk a jövoben is Önöket, valamint iskolás csoportok, baráti társaságok, vállalati munkaközösségek étkeztetését is vállaljuk elozetes telefonos megrendelés alapján.


Zemplén varázslatos ételei megízlelésére várnak
kóstolják meg sajátos ízeinket!

 

 

| e-m@il | ©2004 Füzér