Főoldal TERMÉKEK KÉPEK Kezelések EGYÉB Információk

KARCSÍTÁS


   

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja.

 

    Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány cm-t veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le ahonnan szeretnénk, s egyuttal mégszépüljön a bőrünk.

 

A módszer hideg- meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, intenzív vérkeringést és verbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hideg érzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hüvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

 

 

A módszer azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 százalékát a szervezet csak saját hőegyensúlyt fenntartására használja. Az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. A hatás a kezelés után, azonnal cm-ben mérhető.

 

 

A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a peciális fáslizótechnika hatásának köszönhetően.

Erőteljes cellulit csökkentő hatás jelentős bőr és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken.

 

 

 

A kezelés kúra szerűen ajánlott heti 2- 3 alkalommal.

Alkalmas továbbá a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza lógó bőr feszessé tételére.

 

 

 

 

Az eljárást szépség és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte.